Betaalmethoden

iDEAL
Kies je voor betalen met iDEAL dan wordt het bedrag direct van je rekening afgeschreven. Voordeel hiervan is dat je de betaling gelijk hebt afgehandeld. Mocht je een deel of alles retourneren dan storten wij het bedrag uiteraard zo snel mogelijk aan je terug. Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten.

Vooraf betalen (Keuze: Vooruit betalen per bank)
Kies je voor deze betaalwijze dan betaal je het bedrag in één keer vooraf. Voordeel hiervan is dat je de betaling gelijk hebt afgehandeld en dat je dat op de manier kunt doen zoals je gewend bent. De factuur wordt per mail naar je verzonden zodra je de bestelling hebt geplaatst.

Achteraf betalen (Keuze: factuur) Alleen mogelijk bij B2B
Kies je voor deze betaalwijze dan betaal je het bedrag in één keer achteraf. Voordeel van deze betaalwijze is dat je pas betaalt als je weet dat je de bestelling wilt houden. De factuur wordt per mail naar je toegezonden zodra je de bestelling geplaatst hebt. Om te betalen kun je eenvoudig gebruik maken van internetbankieren. Gelieve de factuur binnen 30 dagen te voldoen.

Betalen bij afhalen (Keuze: Betaling bij afhalen)
Kies je voor deze betaalwijze dan kan je de trekhaak bij JB-Parts ophalen en afrekenen. Dit kan alleen contant en op afspraak. Eventueel is dit ook mogelijk in de avond.

 

Het gemak van JB-Parts!

© Copyright 2019 JB-Parts